Kas te võtate kaalus juurde pressitud küpsiseid süües?

- 2021-12-04-

Toiteväärtuskokkupressitud küpsisedon ka suhteliselt kõrge. See ei ole ilma toitumiseta. Liiga palju söömine võib kergesti põhjustada rasvumist.
1. Usutakse ekslikult, et pressitud küpsistel puudub toitaine. Tegelikult,kokkupressitud küpsisedneil on parem toiteväärtus kui turul populaarsetel küpsistel. Nende peamisteks koostisosadeks on valge suhkur, piimapulber, glükoos jne, sest need on välja töötatud suureks füüsiliseks tarbimiseks sõjategevuses ja väljaõppes, erinevate toitainete osakaal on tavalistest küpsistest tunduvalt suurem ning need on väga kergesti seeditavad.
2. Arvate ekslikult, et kokkupressitud küpsised on teie kõhu paistetanud. Tegelikult,kokkupressitud küpsisedon ainult mahult kokku surutud ja tiheduse suurenemine. Need ei paisu koos veega ega tekita söömisel ebamugavust
tähelepanu vajavad asjad:
1. Kokkupressitud küpsisedpaisub maos pärast vee joomist. Nii et ärge sööge liiga palju.
2. Söömiselkokkupressitud küpsised, peaksite pöörama tähelepanu söödava toidukoguse kontrollimisele, mitte liiga palju korraga.
3. Liiga palju süües on kerge vihastada.
Kokkupressitud küpsiseid on lihtne kaasas kanda ja seedida. Pikaajaline tarbimine ei ole siiski soovitatav. Söömisel pööra tähelepanu toidukogusele. Liiga palju söömine põhjustab kõhupuhitust. Lisaks võite söömise ajal sobitada värskeid puu- ja köögivilju, et vältida pressitud küpsiste söömisest tekkivat kõhukinnisust.